Veerkracht

Inspirerende evenementenlocatie
in Midden-Nederland

Online offerte

Op zoek naar een bijzondere en groene evenementenlocatie in Midden-Nederland? Veerkracht is een duurzame en inspirerende thuisplaats voor zakelijke bijeenkomsten.

• Centraal gelegen in Midden-Nederland, shuttleservice vanaf station Klarenbeek
• Innovatief, modern, landelijk en duurzaam
• Personeelsbijeenkomst, productpresentatie, congres en andere zakelijke evenementen
• Van 75 – 375 personen
• Diverse subzalen, tuin 2000m2
• Uniek projectiescherm van 20x5m, high tech multi-media systeem, WiFi
• Vitaliserende en zinnenprikkelende catering

Innovatief, duurzaam en inspirerend

Eigenhandig ontworpen en gebouwde evenementenlocatie

Toen de capaciteit van Het Glazen Huis niet voldoende bleek, is evenementenlocatie Veerkracht -eigenhandig- ontworpen en gebouwd. In oorsprong een uit noodzaak geboren keuze toen de ambities groter waren dan het budget, maar inmiddels is Veerkracht het toonbeeld van inspiratie, innovatie en duurzaamheid. Veerkracht bewijst het tegendeel van veel aannames en hypotheses die in de bouwwereld heersen. En het resultaat? Een duurzame en inspirerende thuisplaats voor zakelijke bijeenkomsten.

Out of the box oplossingen

Duurzame en innovatieve keuzes zorgen voor inspiratie om anders en 'simpeler' te denken en doen.

Veerkracht verrijst letterlijk uit het landschap en het omvangrijke dak is geheel begroeid met grassen, mossen en bloemen. Dit geeft het pand een landelijke uitstraling maar zorgt ook voor een prettig klimaatbeheer en minder stookkosten. De hoogwaardige glaswand over de gehele breedte van het pand ligt op het noorden en zorgt voor een fenomenaal uitzicht. Ook zorgt deze keus ervoor dat er geen airconditioning nodig is. Het elektrisch verstelbare projectiescherm van 20 meter breed is ‘gewoon’ een afsluitgordijn dat je ook in een koeienstal aantreft. En aan het plafond? Geen chique en prijzige kroonluchters, maar een unieke krachtenbundeling van glazen melkflessen op een stalen frame. Stuk voor stuk out of the box keuzes die zorgen voor mooie verhalen en een unieke beleving.

Een bijeenkomst in Veerkracht staat dan ook garant voor inspiratie en een buitengewone ervaring waar nog lang over wordt gepraat.

Nieuwsgierig naar het volledige verhaal en de mogelijkheden van deze inspirerende locatie? Hans vertelt je er graag meer over. Wanneer je ook bijeenkomsten organiseert in Zuid-Holland, bekijk dan eens onze soortgelijke locatie Innovatiekracht.

Veerkracht – location by Green.DNA
Oudhuizerstraat 31
7382 BS Klarenbeek
055-3011 082