Actueel
Duurzame evenementen bestaan niet…
Massaal zoeken we naar duurzame evenementenlocaties voor onze duurzame events, maar het duurzaamste evenement is het evenement wat niet wordt georganiseerd!
Waarom een groene evenementenlocatie?
Waarom kiezen voor groene evenementenlocaties? Evenementen in een groene omgeving zijn effectiever én worden beter gewaardeerd! Ervaar het zelf!
Energiegevende evenementencatering
Kom jij ook vaak opgebrand thuis na wat een ‘inspirerende’ congresdag of ander energiegevend zakelijk evenement had moeten zijn? Grote kans dat je te weinig hebt gedronken en op een verkeerde manier hebt gegeten… Maak kennis met de energiegevende evenementencatering van Green.DNA en leer dat genoeg drinken en vaker eten cruciaal is voor inspirerende evenementen!
Evenementencatering inspiratie – Kijktip
Wij houden van evenementencatering zonder verspilling. Kromme kommers en lelijke peentjes, voor Green.DNA ideale basisingrediënten voor een krachtige bouillon, mooie saus of kleurrijke moestuinsalade. In de documentaire Wasted! wordt je uitgedaagd kritisch naar voedselverspilling te kijken en geprikkeld creatief aan de slag te gaan met ingrediënten met het stempel ‘afval’. Wist je bijvoorbeeld dat je van oud brood bier kan maken en dat veel meer planten (dan de groenten die je vindt in de supermarkt) eetbaar zijn? Laat je inspireren! Zondag 1 juli 17:30 uur 24 kitichen
Persbericht: Sam Verwaijen neemt Remco Smits aan als directeur
Evenementenorganisatie Green.DNA, het bedrijf van ondernemer Sam Verwaijen bekend van vergaderlocatie Het Glazen Huis en congreslocaties Veerkracht en Innovatiekracht, ging afgelopen najaar op zoek naar een extra stuurman. Zij vonden deze versterking in Remco Smits, voormalig General Manager van Naarderbos.
Persbericht: Congreslocatie Innovatiekracht kijkt terug op succesvol eerste jaar
Regio’s nieuwste congreslocatie Innovatiekracht bestaat 1 jaar! Innovatiekracht opende 30 juni vorig jaar haar deuren voor zakelijke bijeenkomsten met een maatschappelijk, duurzaam of innovatief thema. Het centrum voor innovatie en duurzaamheid ligt verscholen in het landschap op een groene landtong aan de Plaatweg in Spijkenisse, net onder de rook van Rotterdam. Niemand had kunnen bedenken dat juist deze plek zich zou ontwikkelen tot zo’n succesvolle congreslocatie. De Klarenbeekse ondernemer Sam Verwaijen kijkt tevreden terug op een succesvol eerste jaar.
Congrescentrum Innovatiekracht bundelt krachten met zorgboerderij Moed en Vertrouwen
Vanaf deze maand werkt een ploeg van vijf cliënten met een begeleider van de zorgboerderij Moed en Vertrouwen uit Spijkenisse een dag in de week in de biologische moestuin van congreslocatie Innovatiekracht.
Persbericht: Vergaderlocatie Het Glazen Huis viert twintig jarig bestaan
Green.DNA viert 20 juni het twintig jarig bestaan van haar eerste evenementenlocatie Het Glazen Huis. Om haar relaties, klanten, partners en leveranciers met elkaar te verbinden, organiseert Green.DNA een NetwerkEvent.
Interview: Congreslocatie Innovatiekracht doet meer dan alleen de deur open
Als zelfbenoemd ambassadeur van duurzaamheid tegen wil en dank wil Sam Verwaijen congreslocatie Innovatiekracht meer zijn dan een locatie alleen. Meedenken over hoe bedrijven of organisaties hun congres op een verrassende manier kunnen invullen, verantwoorde catering aanbieden en de discussie op gang brengen over écht authentiek en slim met duurzaamheid omgaan is wat hij voor ogen heeft.
Blog: DO or DO NOT, there is NO TRY
Lef en ondernemerschap… Voor mij gaan die twee hand in hand wanneer je wil innoveren. Gave nieuwe dingen creëer je niet wanneer je twijfelt. Spring van de kant en DOEN! (En, door jouw vertrouwen, enthousiasme en daadkracht volgt de rest vanzelf!
Blog: Voorkom een after lunch dip
Bij Green.DNA zien we het als onze verantwoordelijkheid om te zorgen dat onze gasten bij het weggaan bruisen van de energie en inspiratie. Dat vraagt om een origineel programma en een aantal bewuste keuzes zoals het verspreiden van de eetmomenten over de dag en gebruik te maken van complexe koolhydraten, minder suiker en natuurlijke energiebommetjes zoals gember, rozemarijn en munt.
Blog: Biologisch versus duurzaam
Als eigenaar van diverse vergader- en congreslocaties (Het Glazen Huis, Veerkracht en Innovatiekracht red.) word ik constant uitgedaagd om iets te vinden van duurzame catering. Wat willen onze gasten, wat bieden wij ze aan, wat vertellen wij onze gasten?
[instagram-feed num=5 cols=1 showfollow=false]